Over ons

Samantha blog over huisdieren en huisdierbenodigdheden

Goedendag, Samantha is de naam. In 2008 haalde ik mijn diploma dierenverzorging. Ik heb een brede kennis van huisdieren en huisdierbenodigdheden. 5 Jaar lang had ik gewerkt in een grote dierenspeciaalzaak. Ik besloot daarna een eigen dierenwinkel te openen. Mijn winkeltje stond (niet geheel toevallig) naast een dierenasiel. Ik werd altijd erg blij als ik mensen kon helpen met huisdierkwesties. Soms moet ik ook speciaal dieetvoer bestellen, omdat een dier bijvoorbeeld problemen met de nieren of diabetes heeft. Soms kwamen mensen met hun hond de winkel binnen. Zo kon de hond zelf een speeltje uitkiezen. Door mijn ruime ervaring met dieren kan ik ook een adviserende rol op mij nemen. Vandaar mijn blog.

Zoeken

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen

Samantha blog over huisdieren en huisdierbenodigdheden

Huisdieren: krabpaal online kopen

by Gladys Nelson

Het waarom van een krabpaal 

Katten hebben een eigen wil Iedereen die wel eens een kat als huisdier heeft gehad kan er over meepraten, katten zijn hele eigenwijze dieren. Ze hebben een eigen wil en doen waar ze zin in hebben. Maar dat is dan meteen ook een van de redenen waarom we zo van katten houden. Door hun onafhankelijke karakter zijn ze niet veel werk, terwijl ze toch voor veel gezelligheid in huis zorgen. Omdat uw kat een eigen willetje heeft kan het vrij lastig zijn om voor uw kat te winkelen. Een mandje of krabpaal voor de kat kopen is niet voor de poes. Uw kat kiest immers zelf wel waar ze haar nagels aan scherpt, of waar ze gaat slapen. Als u niet uitkijkt dan scherpt uw kat haar nagels aan uw mooiste stoel, de nieuwe bank, het behang, de vloerbedekking. Die scherpe nagels kunnen blijvende schade aanrichten in uw huis. Daarom is het verstandig een krabpaal online te kopen.


Katten geven het krabben niet zomaar op

In de natuur zou uw kat haar nagels dagelijks scherpen aan bomen en stenen tijdens het jagen en klimmen. Maar huiskatten, en vooral katten die veel binnen zijn, hebben daar veel minder de gelegenheid voor. Huiskatten blijven wel de behoefte behouden om hun nagels te scherpen, en daar zal al gauw uw meubilair de dupe van worden. Daarom is het een goed idee om een krabpaal aan te schaffen voor uw kat. Maar wat is nu de beste keuze voor uw huisdier? Hoe kunt u er zeker van zijn dat uw kat de speciaal gekochte krabpaal ook daadwerkelijk in gebruik gaat nemen?


Krabpaal online kopen

Het beste idee is om een krabpaal online te kopen. Zo heeft u verreweg de meeste keuze en kunt u iets uitzoeken wat het beste past bij het karakter van uw kat. Krabt uw kat aan de bank? Dan kunt u het beste een speciale krabpaal online kopen die aan de bank bevestigd kan worden. Of scherpt uw kat zijn nagels liever aan het behang? Dan is er wel een krabpaal online te vinden die aan de muur bevestigd kan worden. Door een krabpaal online te kopen heeft u alle keuze. Katten blijven natuurlijk eigenwijze dieren. Daarom zijn we ook zo dol op ze. De behoefte om de nagels de scherpen behouden de meeste katten hun hele leven. Daarom is het verstandig om een krabpaal te kopen bij bijvoorbeeld online speciaalzaak Pets Gifts om zo de beste keuze te kunnen maken die past bij het karakter van uw kat.

Delen